Loading...
 Start Page
ΉΡΑ
Ημερομηνία δημοσίευσης: Σάββατο 22 Ιουν 2024
Περιοχή: Αττική-Βόρεια Προάστεια
Ηλικία: 2 έως 5 ετών
Μέγεθος: Μεγάλο (>25Kg)
Φύλο: Θηλυκό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Ναι
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Όχι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Όχι
Email επικοινωνίας: 0
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0
Η Ήρα δεν διαφέρει σε τίποτα από τα χιλιάδες αδεσποτάκια που παραμένουν σε πανσιόν, περιμένοντας εκείνον που θα τα διαλέξει προσφέροντας τους μια υπέροχη ζωή.
Όπως έχουμε ξαναγράψει, κάθε φορά που ανοίγει μια θέση φιλοξενίας, επιλέγουμε να έρθει εκείνο που πραγματικά φαίνεται να δυσκολεύεται λιγο παραπανω, αν και για κανένα δεν είναι εύκολη η διαβίωση σε αυτούς τους χώρους.
Η Ήρα περνούσε όλη την ημέρα μόνη της μέσα στο κένελ. Δεν ερχόταν ούτε για ένα χάδι. Ένα κουβαράκι ήταν κάθε φορά, σαν να μην ήθελε κανείς να την προσέξει.
Από την ημέρα που ήρθε στη φιλοξενία είναι μονίμως με αυτό το χαμόγελο που βλέπετε στο βίντεο! Σε αυτό βοήθησε και το μπανακι που την έκανε η υπέροχη ομάδα Aristodogs!
Είναι 4 - 5 ετών περίπου και ιδανική για όσους λατρεύουν τα μεγαλόσωμα σκυλιά (35+ κιλά)!
Εξαιρετικά φιλική με τους ανθρώπους, δεν λερώνει στον χώρο της και περιμένει την βόλτα της. Έχουμε μάθει πολύ γρήγορα να περπατάμε στο λουρί, όμως ακόμα μαθαίνουμε να μην φοβόμαστε μέσα στην πόλη και να συνηθίζουμε τους θορύβους της!
Έχει κάνει θεραπεία με μιλτεφοράν, καθώς όταν βρέθηκε ήταν θετική στο καλαζαρ με υψηλό δείκτη. Οι πρόσφατες εξετάσεις αίματος είναι πολύ καλύτερες, με δείκτη που έχει υποδιπλασιαστει! Δεν έχει συμπτώματα και λαμβάνει μόνο ζυλαπούρ (εκτιμώμενο κόστος: 10€ μηνιαίως).
Με άλλα σκυλιά τα πάει καλά, με τις γάτες είναι αδιάφορη και προτιμά τη συντροφιά του ανθρώπου.
Καθώς γνωρίζουμε ότι το καλαζάρ μπορεί να είναι αποτρεπτικός παράγοντας, λόγω ενδεχόμενης οικονομικής επιβάρυνσης, είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται, γι'αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ελάτε να την γνωρίσετε!!!

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε συμπληρωσετε την ακολουθη φόρμα επικοινωνίας:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8Nto6MkyLHidhxzC2gGpzYZ46nDemZp4W2clqMcX0UxZrgw/viewform?usp=sf_link

Περισσότερες φωτογραφίες:
https://www.facebook.com/filoizoonhalandriou/posts/pfbid02id92uRwn2P4iFx9EYJ1SQKCY9iVK24zbQ6s3hYw9idq7bxrnEoHfR3nDXrK8bcKwl?locale=el_GR
 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

Copyright © 2015 - 2024 Dogs' Voice