Loading...
 Start Page
Lucky
Ημερομηνία δημοσίευσης: Δευτέρα 02 Σεπ 2024
Yπεύθυνος προώθησης αγγελίας: Adopt a paw today
Περιοχή: Αττική- Κέντρο Αθήνας
Ηλικία: 5+ ετών
Μέγεθος: Μεσαίο (<25Kg)
Φύλο: Αρσενικό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Ναι
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Ναι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Ναι
Email επικοινωνίας: adoptapawtoday@gmail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983015689
Lucky 🤞

Ο Lucky μας είναι ένα ιδιαίτερο πλάσμα. Χαρισματικός, πανέξυπνος και αξιαγάπητος. Είναι ημίαιμος ποιμενικός. Αποζητά χάδια και αγάπες. Όχι, δεν τα αποζητά απλώς, τα απαιτεί. Ανεβαίνει πάνω μας για αγκαλιές και γκρινιάζει όταν δεν του δίνουμε αρκετές. Διψά για αυτό, ζει για την αγκαλιά και το χάδι. Είναι από τους πρώτους που θα έρθουν να σε χαιρετήσουν μόλις μπεις στην περίφραξη που ζει και θα απαιτήσει το χάδι σου και την προσοχή σου. Είναι απαιτητικό αγόρι και διεκδικεί αυτά που επιθυμεί. Και επιθυμεί χάδια, αγκαλιές, και γλυκόλογα. Και τα επιθυμεί ΤΩΡΑ! Είναι ο αρχηγός της περίφραξής του και συμπεριφέρεται ως τέτοιος.

Επίσης λατρεύει πολύ τις βόλτες, είναι πολύ χαρούμενος όταν βγαίνει βόλτα και μουρμουράει κάθε φορά που γυρνάει από τη βόλτα και επιστρέφει στην περίφραξή του.

Ο γλυκός μας Lucky έχει λάβει βασική εκπαίδευση. Λόγω του ιδιαίτερού του χαρακτήρα πιστεύουμε πως θα ταίριαζε καλύτερα με έναν έμπειρο ιδιοκτήτη που να έχει τη διάθεση να ασχοληθεί με αυτό το μοναδικό πλάσμα.

Ο Lucky αν μπορούσε να σας μιλήσει θα σας έλεγε πως θέλει να αφήσει τη Βρούβα και τους φίλους του που τόσο αγαπά γιατί η επιθυμία του για ένα σπιτικό είναι πολύ μεγαλύτερη. Είναι ένας πολύ δοτικός σκύλος που έχει τεράστια ανάγκη να βρει τον άνθρωπό του. Είναι 8 χρονών, αλλά δεν του φαίνεται, είναι γεμάτος όρεξη για νέες περιπέτειες. Αυτά θα ήθελε να σας πει για να τον διαλέξετε, αυτά σας λέμε κι εμείς.

Υιοθετήστε τον μοναδικό Lucky μας και χάρισέ του αυτό που τόσο λαχταρά. Μια μόνιμη αγκαλιά και ένα σπιτικό.

Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσια παρακαλώ συμπληρωστε μας την φόρμα /
If you are interested in adoption please fill in our form: .

https://linktr.ee/adoptapawtoday?fbclid=PAAaZSqC4H-GKtolVnOWDKnAqxzMvPe1AQcj6AVz
 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

Copyright © 2015 - 2024 Dogs' Voice