Loading...
 Start Page
Von
Ημερομηνία δημοσίευσης: Δευτέρα 02 Σεπ 2024
Yπεύθυνος προώθησης αγγελίας: Adopt a paw today
Περιοχή: Αττική- Κέντρο Αθήνας
Ηλικία: 5+ ετών
Μέγεθος: Μεγάλο (>25Kg)
Φύλο: Αρσενικό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Ναι
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Ναι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Ναι
Email επικοινωνίας: adoptapawtoday@gmail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944563916
Βον

🌾7 ετών
🌾Γλυκός, τρυφερός, αγκαλίτσας

Ο Βον ο μαχητής. Βρέθηκε την άνοιξη του 2023 σχεδόν ένα βήμα πριν φύγει από τη ζωή. Ήταν ένα από τα φαντάσματα που προσπερνάνε όλοι. Κάποιος Άνθρωπος, όμως, δε γύρισε το βλέμμα, τον νοιάστηκε και κάπως έτσι κατέληξε στην οικογένεια της Adopt a paw today και από εκεί στην αγκαλιά της Vrouva Farm Aegina για την ανάρρωσή του. Ένα πλάσμα σωματικά και ψυχικά κατεστραμμένο για το οποίο η Βρούβα έκανε ακόμη μια φορά το θαύμα της κι έτσι ο Βον άρχισε να ανθίζει. Όλον αυτόν τον καιρό βήμα βήμα παρακολουθήσαμε συγκινημένοι αυτό το θαύμα : Την πρώτη φορά που δέχτηκε χάδι, την πρώτη φορά που του περάσαμε λουρί και βγήκε βόλτα, την πρώτη φορά που έπαιξε. Ο Βον αναστήθηκε. Έβγαλε ξανά τρίχωμα, τα δερματικά του υποχώρησαν και φύτρωσε ένα τεράστιο χαμόγελο! Το πλάσμα που έτρεμε την ανθρώπινη επαφή έγινε χαδιάρης αγαπούλης, αφήνεται και λιώνει στην αγκαλιά σου. Η ψυχούλα του άρχισε να γιατρεύεται και ξεκίνησε να δέχεται και να απολαμβάνει χάδια, να βγαίνει βόλτες, να παίζει, να χαμογελάει, να κάνει φίλους, να χαίρεται τη ζωή επιτέλους! Τόσες πρωτόγνωρες εμπειρίες για τον Βον!!! Το σκυλί που είχαν κάποτε κάποιοι ξεγραμμένο, ο μαχητής μας ο Βον, δεν το έβαλε ποτέ κάτω, ξεπέρασε όλα τα εμπόδια που του παρουσιάστηκαν και βγήκε νικητής. Είναι ένας πραγματικά υπέροχος και αρχοντικός σκύλος, λιχούδης, πεισματάρης, πολύ τρυφερός, συναισθηματικός, κοινωνικός και χαδιάρης.
Αυτό που του λείπει τώρα για να έχει happy end στην ιστορία του είναι ένα σπιτικό. Ο Βον μας έχει να δώσει πολλή αγάπη στον άνθρωπό του. Στην αρχή ίσως είναι επιφυλακτικός, αλλά μόλις ανοιχτεί θα ξεδιπλώσει την τεράστια ατσούμπαλη αγάπη του και θα τρίβει το κεφάλι του στην αγκαλιά σου. Ο γλυκός μας μεγαλοκουταβος θα γεμίσει την αγκαλιά σου, τον καναπέ σου, το αυτοκίνητό σου, την καρδιά σου, τη ζωή σου.
Τον ρωτήσαμε και μας είπε πως είναι πανέτοιμος πλέον για να ανοίξει νέα σελίδα στη ζωή του. Πως ήρθε πια η ώρα να αποχαιρετήσει τη Βρούβα και τους φίλους του και πως θέλει να ζήσει σε σπίτι και να έχει οικογένεια και τον καταδικό του άνθρωπο. Αυτό θα ήθελε, μας είπε. Του είπαμε κι εμείς πως θα του το βρούμε το σπίτι του και πως είμαστε σίγουροι πως δε θα αργήσει πολύ η μέρα που τόσο ονειρεύεται. Αν είσαι αυτός που περιμένει ο Βον μας, μην αργείς! Στείλε μας μήνυμα!


#adoptVon

Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία παρακαλώ συμπληρώστε μας την φόρμα 🙏
https://linktr.ee/adoptapawtoday?fbclid=PAAaZSqC4H-GKtolVnOWDKnAqxzMvPe1AQcj6AVzamxIYrVCFClzs614FjWBE
 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

Copyright © 2015 - 2024 Dogs' Voice